ליה שומרון בפייסבוק

הצטרפו לניוזלטר החודשי

ייעוץ תזונתי וסדנאות בישול
המתכונים של ליה שומרון פינדר
מתכונים - אוכל טוב מאקו
המתכונים המומלצים של ליה שומרון
מתכוני בריאות - מתכון בטוח ערוץ 2
מתכונים בריאותיים

פרפה קוקוס תפוח עם קרמבל אגוזים


רכיבים להכנת הקרמבל:
1 חלבון ביצה.
1/2 כוס סוכר חום דמררה.
70 גר' שומשום.
70 גרם אגוזי מלך
70 גר' שקדים
1 כף קוקוס
1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר
1/2 כפית קינמון

רכיבים להכנת הפרפה:
1/2 2 כוסות חלב קוקוס (ללא חומרי שימור)
1/4 כוס רכז תפוחים טבעי
1/4 כפית תמצית וניל
2 כפות מלאות של שבבי אגר אגר (אצה)

הוראות הכנה:
1. שמים בקערה את החלבון והסוכר וטורפים קלות.
2. קוצצים את האגוזים ומוסיפים לחלבון יחד עם התבלינים והקוקוס תוך כדי בחישה.
3. משטחים באמצעות לקקן בתבנית עם נייר אפייה.
4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות במשך 15-20 דקות או עד להשחמה. מצננים ומפוררים.
5. שמים את חלב הקוקוס, רכז התפוחים ותמצית הווניל בסיר קטן או בפינג'ן ומביאים עד למצב קרוב לרתיחה.
6. מנמיכים את האש ומוסיפים את האגר (האצה) תוך כדי בחישה. בוחשים על אש קטנה למשך חמש דקות.
7. בתבניות קטנות או בכלי הגשה קטנים שמים מעט מהקרמבל ומוזגים מחלב הקוקוס דרך מסננת.
8. מניחים במקרר עד שמתייצב.
מגישים קר ומקשטים עם קרמבל אגוזים ומעט קינמון.

Created by L.A Studio L.A Studio בניית אתרים