ליה שומרון בפייסבוק

הצטרפו לניוזלטר החודשי

ייעוץ תזונתי וסדנאות בישול
המתכונים של ליה שומרון פינדר
מתכונים - אוכל טוב מאקו
המתכונים המומלצים של ליה שומרון
מתכוני בריאות - מתכון בטוח ערוץ 2
מתכונים בריאותיים

לביבות בטטה ושיבולת שועל

מרכיבים:
700 גר’ בטטה
1 כוס שיבולת שועל (דקה)
1 ביצה גדולה
2 כפות חלב סויה
אבקת קינמון
אבקת ג’ינג’ר
מלח ופלפל
 

הוראות הכנה:
1. לחתוך את הבטטות לחתיכות בגודל אחיד ולבשל עד שהן מתרככות.
2. לסנן את הבטטות (לא לסחוט), לרסק בקערה ולתת להתקרר.
3. להוסיף כוס שיבולת שועל, ביצה, קינמון וג’ינג’ר לפי הטעם.
4. לטבל במלח ופלפל.
5. לטגן בשמן קנולה או בשמן סובין אורז את הלביבות משני צידן עד להשחמה או ליצוק לביבות לתבנית משומנת היטב ולהפוך כעבור כ -  15 דקות אפייה לצד השני (לאפות עד שמשחים).
6. לביבות מטוגנות יש להניח על נייר סופג.
מומלץ להגיש בתוספת רוטב על בסיס יוגורט בופאלו ובצל ירוק.

Created by L.A Studio L.A Studio בניית אתרים