ליה שומרון בפייסבוק

הצטרפו לניוזלטר החודשי

ייעוץ תזונתי וסדנאות בישול
המתכונים של ליה שומרון פינדר
מתכונים - אוכל טוב מאקו
המתכונים המומלצים של ליה שומרון
מתכוני בריאות - מתכון בטוח ערוץ 2
מתכונים בריאותיים

פשטידת פסטה בנוסח לזניה

רכיבים:
250 גרם פסטה מלאה מסוג פנה (אני אוהבת להשתמש בפסטה מאורז מלא)
3 ביצים
1 גביע קוטג'
1/4 כוס קמח מלא או קמח כוסמין מלא
1/2 (1/4 + 1/4) כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח ופלפל
לרוטב:
5 עגבניות
1 כף שמן זית
2 בצלים חתוכים
1 שם שום כתושה
1/2 כפית בזיליקום יבש
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מכינים את הרוטב: חולטים קלות את העגבניות, קולפים את הקליפה, מפרידים את הגרעינים וחותכים לקוביות.
2. מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהופך שקוף. מוסיפים את העגבניות עם השום והבזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 2 דקות, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עוד 3-5 דקות.
3. בסיר עם מים רותחים מומלחים קלות מבשלים את הפסטה עד שהיא אל-דנטה. מסננים היטב.
4. בקערה גדולה טורפים את הביצים ומערבבים עם הקוטג'. מוסיפים את הקמח, 1/4 כוס פרמז'ן, הפסטה והרוטב, מתבלים ומערבבים.
5. יוצקים לתבנית משומנת קלות, מפזרים מעל עוד 1/4 כוס פרמזן מגוררת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות צ.) למשך כ-25 דקות, או עד שמזהיב מלמעלה.

לכתבה המלאה לחצו כאן
 

Created by L.A Studio L.A Studio בניית אתרים