הרכיבים:
250 גרם גבינת קשקבל עיזים
150 גרם גבינת פטה עיזים
1 ביצה טרופה
1/2 כוס קמח כוסמין מלא
2-3 כפיות טפנד זיתים או 8 זיתים קצוצים דק
מעט פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
שומשום לקישוט
אופן ההכנה:
1. מגררים את הגבינות לקערה בינונית, מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב עד לקבלת בצק מעט דביק אבל שנוח לעבוד איתו.
2. קורצים מהבצק כדורים קטנים בקוטר של 1.5 ס"מ טובלים במעט שומשום ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק בין כדור לכדור.
3. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צ.) ואופים במשך כ-15 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות מלמעלה. מצננים ומגישים.