המצרכים:
1 כוס בורגול עבה
1/2 שקית תרד טחון קפוא (400 גרם)
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
1/2 כוס חמוציות קצוצות
1/2 בצל סגול קצוץ
1/2 כוס קמח כוסמין מלא או קמח מלא
1/4 כוס טחינה משומשום מלא
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. משרים את הבורגול במים למשך כשעה עד שמתרכך ומסננים היטב.
2. מפשירים את התרד וסוחטים היטב.
3. מערבבים את הבורגול עם התרד, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב.
4. מחממים מעט שמן קוקוס או שמן קנולה לטיגון במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה. ניתן לחלופין לאפות את הלביבות בתנור שחומם לחום בינוני (180 מעלות צ.), המשך 15-20 דקות.